Kun

Ekstra rabatt: 10% / 1299 kr, 13 % / 1899 kr & 16 % / 2799 kr på nesten alt

Cyber Deals: opptil 70 %

Vegglamper med sensor

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sorter etter: Popularitet
Farge
Stilretning
Med bevegelsessensor
Pris
Bruk
Merke
Batteridrevet
Materiale
Form
Innebygget LED
LED
Kapslingsgrad
Fatning
Wattstyrke
Bruk
Beskyttelsesklasse
Saltvannsresistent
Med bryter
Med fjernkontroll
Smarthus system
Made in Germany
Bredde (i cm)
Bruk
Høyde (i cm)
Bruk
Utstikk / dybde (i cm)
Bruk
Inkl. forover- og tilbakefunksjon
Stemmeassistent
Lysstrøm totalt (i lm)
Lysfarge (utvalg)
Diameter (i cm)
Bruk
Lyspære inklusiv
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Utendørs vegglamper med bevegelsessensor: Husets visittkort

Førsteinntrykket teller. Det er derfor viktig at huset viser seg fra sin beste side, også når du får besøk i kveldsmørket. Utendørs vegglamper med bevegelsessensor gjør at dette er mulig. Det beste er når bevegelsessensoren er integrert i lampen. Fordelene med slike lamper er mange:

  • Mer komfort for alle som bor i huset – ingen trenger å lete etter lysbryteren mer.

  • Større sikkerhet siden veier, trapper og hindringer rundt huset er synlige.

  • Større sikkerhet takket være den avskrekkende effekten – ingen innbruddstyver liker lys. Og slett ikke når det plutselig tennes.

  • Strømregningen blir lavere – for lyset tennes kun ved behov.

  • Miljøet blir spart – for du sløser ikke lengre med energi til lys.

Utendørs vegglamper med bevegelsessensor

Hvordan installeres utendørs vegglamper med bevegelsessensor?

Utendørs vegglamper med integrert bevegelsessensor er svært praktiske. Bevegelsessensoren er allerede en del av lampen og må ikke monteres ekstra. Når lampen er montert på husveggen, trenger du bare å stille inn ønsket rekkevidde og lysetid på bevegelsessensoren. Den praktiske monteringsanvisningen gjør at dette er enkelt. Hvis det skulle dukke opp spørsmål, er våre fagfolk klare til å svare. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvilke fordeler har en skumringsbryter?

Lampen din trenger i alle fall ikke å konkurrere med sollyset. Skumringsbryteren gjør at bevegelsessensoren kun tenner lampen når det ikke er tilstrekkelig med dagslys. Den registrerer hvor mørkt det er, og tenner lyset kun ved behov. I klartekst: Lyset tennes kun når noen nærmer seg i mørket. Når solen skinner, skjer absolutt ingenting. Men, pass på: Hvis det står en gatelampe i nærheten, kan det hende at skumringssensoren blir lurt.

Er det mulig å stille inn på konstantlys?

Er det mulig å stille inn på konstantlys?

Naturligvis kan det være slik at du trenger eller ønsker lys over en lengre tid utenfor huset. Da er det irriterende hvis lyset slukkes av seg selv. Derfor er det praktisk hvis du har en utendørs vegglampe der du kan velge mellom bevegelsessensor-modus og konstantlys. Se etter om dette er mulig når du skal kjøpe lampe. Denne funksjonen er nevnt i artikkelbeskrivelsen på nettbutikken.

Har det noen hensikt å ha kamera som tilleggsfunksjon?

Ved inngangspartiet er det praktisk å ha en lampe som både har bevegelsessensor og kamera. Ved hjelp av en app på smarttelefonen kan du nemlig se hvem som står utenfor døren din. Dette er mulig selv om du ikke er hjemme. En støydempende mikrofon og et dørcallinganlegg – innebygd i lampen – muliggjør denne lille tekniske sensasjonen. Det betyr at du kan snakke med gjestene dine når du selv er på ferie og avtale en tid for besøk.

Hvilken registreringsvinkel er optimal?

Viktig å vite: Hvor ønsker du å montere den utendørs vegglampen med bevegelsessensor? Dersom du skal montere lampen ved inngangen er 90° retningsvinkel tilstrekkelig. Det er også mulig å lyssette to yttervegger på huset ditt med en lampe: Da må du velge en registreringsvinkel på 240° og montere lampen på hushjørnet. 180° er optimalt til husveggen. Tips: Hvis du ikke vet hvor du skal montere lampen, velger du en stor registreringsvinkel. Senere kan du tilpasse den ved hjelp av paneler.

Tips: Er hensikten med lyset først og fremst å stoppe innbrudd? I så fall bør du forsikre deg om at området rett nedenfor lampen også registreres. Dette gjøres med en såkalt krypsensor. Denne forhindrer nemlig at registreringsområdet omgås. En spesiell linse eller en ekstra sensor gjør dette mulig.

Har det noen hensikt å ha kamera som tilleggsfunksjon?

Hvilke lyskilder egner seg best?

For utendørs vegglamper med bevegelsessensor fins det bare ett svar. Og svaret er: LED. LED-lys genererer nemlig umiddelbart 100 prosent lysstyrke når noen går forbi. En sparepære trenger tid før den genererer full lysstyrke, og egner seg derfor ikke. Dessuten kan vi også argumentere for kostnads- og miljøbesparelse: Når du først sparer pengekonto og miljø ved bruk av bevegelsessensor, kan du forsterke denne positive effekten med moderne LED-teknologi. På informasjonstegningen får du en oversikt over alle fordelene med LED

Fins det også modeller med solcelledrift?

Du vil ikke bare spare strøm, men helt unngå å bruke det? Da skal du satse på solcelledrift. Dette fins også for vegglamper med bevegelsessensor. Tips: Monter den på en solrik plass for å få full uttelling. Hvis sikkerhetsaspektet teller mye, bør du se til at lampen ikke slukker på grunn av manglende solstråling. For å være helt på den sikre siden, bør du satse på modeller med et hybridsystem, som Sun'Connec. Disse kombinerer solcelledrift med strømdrift.

Hvilke fordeler har rustfritt stål?

Ønsker du en robust lampe? Og den skal også se flott ut? Da bør du satse på en lampe i rustfritt stål. Dette materialet har mange fordeler:

  • Rustfritt stål er flott å se på.

  • Rustfritt stål er lettstelt og ruster ikke.

  • Rustfritt stål er stabilt og temperaturbestandig.

NB! Dersom du bor ved havet bør du velge lamper som er saltvannsresistente da lamper av rustfritt stål ikke tåler saltvannet så godt.

Fins det også modeller med solcelledrift?

Har du enda flere spørsmål? Det er ikke noe problem. Vi er her for deg. Ring våre fagfolk for nærmere informasjon om vegglamper og bevegelsessensorer. Du treffer oss på telefon eller via kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding.

Vis mer Vis mindre